71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Νέα Συστήματος
Από την άκρη της γης ξεκινήσαμε...

Με μια συμμετοχή περίπου 40,000 Προσκόπων από όλες τις άκρες της γης, αριθμό ρεκόρ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, διεξήχθη το 22o Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορι στο χωριό Rinkaby της Σουηδίας από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου 2011.

Περισσότερα...
 
Και Το Όνομα Αυτού Γρηγόρης Αυξεντίου

Γρηγόρη Αυξεντίου αποφάσισαν να ονομάσουν τον Όμιλο οι Ανιχνευτές, για τη χρονιά 2011 - 2012. Μετά από πολλή σκέψη στο χτεσινό διήμερο, το όνομα του Κύπριου Εθνομάρτυρα θεωρήθηκε ως το πιο κατάλληλο για να αντιπροσωπεύσει τον φετινό Όμιλο.

Πρώτος του Ομίλου η Αυγή Κολλακίδου, αφού έλαβε την ψήφο των πλείστων Ανιχνευτών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δεύτερος του Ομίλου η Λήδα Παπαδοπούλου, αφού έλαβε την ψήφο της… Αυγής.

Περισσότερα...
 
0981 ο τυχερός λαχνός

Το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, έγινε η κλήρωση του λαχνού του 71ου που κέρδισε μια τηλεόραση 40‘. Τον τυχερό λαχνό αγόρασε η κ. Εμιλία Ευαγγέλου από τη Λευκωσία. Εμείς να της ευχηθούμε καλορίζικη η νέα τηλεόραση.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την αγορά λαχνών. Η συμβολή ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για ανακαίνιση του οικήματος μας.

Περισσότερα...
 
Επιστρέφει ο Αντρέας Λαμπρίας

Καλά νέα από το Λίβερπουλ για το 71ο. Μετά από 3 χρόνια απουσίας για σπουδές στην Αγγλία, επιστρέφει φέτος ο πρώην Αρχηγός Κοινότητας Αντρέας Λαμπρίας.

Ο Αντρέας δε χρειάζεται συστάσεις αφού και ποιος δε τον γνωρίζει. Για όσους δεν τον γνωρίζουν να πούμε ότι ο Αντρέας είναι 27 ετών και είναι μεταπτυχιούχος Ιατροφυσικός. Είναι στο 71ο από το 1998 και έχει επιτελέσει Αρχηγός Κοινότητας αλλά και υπαρχηγός στην Ομάδα.

 
Η Ειρήνη η νέα Αρχηγός Κοινότητας

Νέο αρχηγό αποκτά από φέτος η Κοινότητα Ανιχνευτών. Τα ινία της Κοινότητας παίρνει η Ειρήνη Κυθραιώτου, η οποία επέστρεψε από σπουδές τον περασμένο Γενάρη.

Η Ειρήνη είναι 23 ετών και είναι πτυχιούχος Μαθηματικός. Εντάχθηκε στο 71ο το 1996 και πέρασε από όλα τα τμήματα του Συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και ενός χρόνου υπαρχηγός στην Αγέλη. Να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη νέα της θέση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL