71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
22oς Διαγωνισμός Ενωμοτιών της 71ης Ομάδας Προσκόπων Καϊμακλίου
12/02/2018

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας πληροφορούμε ότι ο 22oς Διαγωνισμός Ενωμοτιών της 71ης Ομάδας Προσκόπων Καϊμακλίου ολοένα και πλησιάζει. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Σύστημά μας.

Ο διαγωνισμός έχει ως σκοπό να αναδείξει το επίπεδο της Ομάδας μας στις προσκοπικές γνώσεις, και φυσικά με τον διαγωνισμό αυτό θα εκκινήσει και η διαδικασία επιλογής των προσκόπων για την επίλεκτη ενωμοτία του Συστήματός μας, ΕΛΑΦΙΑ, όπου θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Επίλεκτων Ενωμοτιών της Επαρχίας μας.

Οι Ενωμοτίες θα δοκιμαστούν στις Προσκοπικές τους Γνώσεις όπως Α’ Βοήθειες, Σκαπανική, Τοπογραφία, στήσιμο Αντίσκηνου και σε μεγάλες Κατασκευές, που μέχρι σήμερα εξασκούν μέσα από το Κατ’ Ενωμοτίας Σύστημα, πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου, όπως και επίσης στο ήθος, το προσκοπικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Οι πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 7.30π.μ και θα μπορείτε να τους παραλάβετε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 15.00.

Όλα τα μέλη μας θα πρέπει να είναι με πλήρη προσκοπική στολή, με την οποία θα είναι τον περισσότερο χρόνο του Διαγωνισμού, για αυτό σας προτρέπουμε στην αποφυγή των περιττών ρούχων για περισσότερη ευκολία των παιδιών σας κατά την μετακίνησή τους. Επίσης όλα τα μέλη θα πρέπει να φέρουν τον υπνόσακο και το μονοτικό τους.

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στις €15, και οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθούν το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο  99589124.

Δήλωση Συμμετοχής

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (Ανακοίνωση 22ου Διαγωνισμού Ενωμοτιών.pdf)Ανακοίνωση 22ου Διαγωνισμού Ενωμοτιών.pdf 227 Kb