71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Εκδήλωση Ημέρας Σκέψης - Αγέλης
10/02/2018

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Mε ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι, όπως και κάθε χρόνο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Σκέψης. Η 22η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης σε ανάμνηση της γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέιντεν Πάουελ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με τα Συστήματα 99ο Σ.Π Μαρωνιτών, 287ον Σ.Π. Τσερίου και 299ον Σ.Π. Πέρα Χωρίου Νήσου.

Όλα τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκλησία της Φανερωμένης, στις 14:30, από όπου θα αρχίσει η δράση. Θα μπορείτε να τα παραλάβετε, με το πέρας της δράσης, από τον ίδιο χώρο (εκκλησία της Φανερωμένης) γύρω στις 17:30.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 2.00 και περιλαμβάνει το ρόφημα και τα αναμνηστικά της δράσης.

Σημειώνεται, ότι όσα Λυκόπουλα απουσίασαν ή εντάχθηκαν στην Αγέλη μας μετά το διήμερο Νοεμβρίου (Φαρμακά), θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν την προσκοπική τους Υπόσχεση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Το μαντήλι του Συστήματος και τον κρίκκο
  2. Σήμα Υπόσχεσης (μπλε και να μην είναι ραμμένο στο πουκάμισο)
  3. Πηλίκιο μαζί με το σήμα
  4. Παραμάνα

 

Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την Hλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και καταβάλετε το κόστος συμμετοχής το αργότερο μέχρι το Σάββατο  17 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Αγέλης , Αχιλλέα Ιωάννου στο 99918050.

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (ΑΛ2018002 Ανακοίνωση για Ημέρα Σκέψης.pdf)Ανακοίνωση για Ημέρα Σκέψης 246 Kb