71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Εξωτερικού 71ης Ομάδας Προσκόπων
27/11/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 71η Ομάδα Προσκόπων προτείθεται να πραγματοποιήσει κατασκήνωση εξωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 21 - 28 Ιουλίου 2018.

Η κάθε κατασκήνωση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, έτσι και φέτος πήραμε την απόφαση να οργανώσουμε μια κατασκήνωση διαφορετική από τις προηγούμενες. Η συγκεκριμένη δράση αφορά προσκόπους ηλικίας 11-15 χρόνων και συνοδούς βαθμοφόρους. Για να μπορεί να διεξαχθέι μια τέτοιου είδους δράση εξωτερικού θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον από μέρους των μελών μας και για τον λόγο αυτό σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των θέσεων από προσκόπους θα τεθεί υπό συζήτηση αν θα διεξαχθεί ή δράση ή όχι.  Η δράση αυτή διοργανώνεται αποκλειστικά για τα μέλη του συστήματος μας με σκοπό να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Στη διοργάνωση αυτή οι προσκόποί μας θα συμμετέχουν σε ένα δυναμικό πρόγραμμα, να πάρουν εμπειρίες και να γνωρίσουν ένα διαφορετικό είδος προσκοπισμού. Ο κατασκηνωτικός χώρος βρίσκεται σε μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς και αυτό προσφέρει στους συμμετέχοντες αμέτρητες εμπειρίες και γνώσεις που θα μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στα υπόλοιπα μέλη του συστήματός μας.

Ο κατασκηνωτικός χώρος είναι ιδανικός και προσφέρει πολλές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοϊα, αναρρίχηση, καταρρίχηση, καγιακ, κατασκευή σχεδίας, camp fire, camping, πορείες, παιχνίδια προσανατολισμού, τοξοβολία και πολλά άλλα. Ο χώρος διαχειρίζεται από έμπειρο και επαγγελματικό προσωπικό που σε συνεργασία με το επιτελέιο της αποστολής θα διοργανώσουν μια κατάσκηνωση διαφορετική για τους προσκόπους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις πτήσεις και ώρες αναχώρησης και άφιξης και κόστος συμμετοχής θα σας  ενημερώσουμε εντος της εβδομάδας όπου θα ενημερωθείτε επίσης και για τις ημέρες υποβολής των αιτήσεων, οι οποίες θα τηρηθούν αυστηρά λόγω υποχρεώσεων προς το ταξιωτικό γραφείο και τον κατασκηνωτικό χώρο.

Επίσης, θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε συνάντηση το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:15 στο σύστημα μας για να σας παρουσιάσουμε την κατασκήνωση και να συζητήσουμε πιθανές απορίες που προκύπτουν. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις πριν την συνάντηση  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, Χρίστος 99589124.

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (Ανακοίνωση για καλοκαιρινή κατασκήνωση.pdf)Ανακοίνωση για καλοκαιρινή κατασκήνωση 605 Kb