71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Διήμερη Εκδρομή Μικρής Αγέλης - Δεκέμβρης 2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 71η Μικρή Αγέλη θα πραγματοποιήσει το δεύτερο της διήμερο το Σαββατοκυρίακο 2-3 Δεκεμβρίου στο σύστημά μας. Όλα τα μέλη θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του συστήματος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η ώρα 08:00 π.μ. με πλήρης προσκοπική στολή και όλα τους τα ατομικά εφόδια.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα περιλαμβάνει εκπαιδευτική εκδρομή στη φάρμα Riverland στο χωριό Πέρα, στην οποία εχτός από ξενάγηση θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως αναρρίχηση και τοξοβολία. Έπειτα θα επιστρέψουμε στο σύστημα μας για τη συνέχεια του διημέρου όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί και η υπόσχεση των νέων μελών τα οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το προσκοπικό τους μαντήλι και το σήμα της υπόσχεσης (μπλε). Τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο διήμερο αλλά θέλουν να δώσουν την υπόσχεση τους μπορούν να έρθουν την Κυριακή για την τελετή χωρίς κάποιο κόστος. Επίσης  όλοι οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν την τελετή υπόσχεσης η οποία υπολογίζεται να είναι γύρω στις 11:15 π.μ. πριν από τη λήξη του διημέρου που κυμαίνεται στις 12:00 της Κυριακής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας www.71scouts.com και το κόστος ανέρχεται στα €20, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν, το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 όπου είναι και η τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των μελών μας στο διήμερο, είναι η εγγραφή του στο 71ο για την φετινή προσκοπική χρονιά.

Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 99784482.

Ατομικά Εφόδια Διημέρου

1. Προσκοπική στολή

· Πουκάμισο και παντελόνι

· Μαύρα ή καφέ πολιτικά παπούτσια

· Μπερέ

· Μαντήλι και κρίκο

· Προσκοπική φανέλα

· Προσκοπική ζώνη

2. Υπνόσακος (Sleeping bag) + μονωτικό (mat)

3. Κουβέρτα

4. Μακρύ παντελόνι

5. Πουλόβερ ή φούτερ

6. Μπουφάν

7. 1 εσώρουχο

8. 1 ζευγάρι κάλτσες

9. 2 φανέλες (t-shirt)

10. Αθλητικές φόρμες ή Πιτζάμες

11. Αθλητικά παπούτσια

13. Πετσέτα προσώπου

14. Οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα

16. Πιάτο

17. Πλαστικό ποτήρι

18. Πιρούνι, μαχαίρι και κουτάλι

19. Φακό (φανάρι)

20. Γραφική ύλη

21. Παγούρι

 

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμέτοχης

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (Επιστολή για διήμερο Δεκέμβρη.pdf)Επιστολή για διήμερο Δεκέμβρη.pdfΑνακοίνωση για Διήμερη Εκδρομή Μικρής Αγέλης 414 Kb