71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
DSC_0977 (1).jpg
Εορτασμοί 28ης Οκτωβρίου 2017
25/10/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις κινήσεις του Συστήματός μας επ’ ευκαιρίας των εορτασμών της Εθνικής Επετείου για το ηρωικό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Πιο κάτω αναλυτικά η σειρά προετοιμασίας μας, αλλά και δράσης μας για τους εορτασμούς.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 – Τελική Προετοιμασία Μπάντας

Εδώ όλα τα μέλη της Μπάντας, σύσσωμα, ετοιμάζουν όλα τα όργανα της Μπάντας αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και λεπτομέρειες έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για την επόμενη ημέρα.

Από τις 4μμ θα υπάρχουν βαθμοφόροι στο Σύστημα έτσι ώστε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Μπάντας να διεκπεραιώσουν αυτό το σημαντικό έργο εις πέρας.

Όποιοι έχουν άλλες υποχρεώσεις, μπορούν να περάσουν έστω και κάποια στιγμή αφού θα βρισκόμαστε στο Σύστημα μέχρι αργά το βράδυ και σίγουρα η κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

 

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 - Εωθινό

Το πρωί, λοιπόν, και ώρα 5.30πμ όλοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα με πλήρη Προσκοπική Στολή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο εωθινό έχουν όλα τα μέλη του Συστήματος, αλλά και όσοι γονιοί και φίλοι θέλουν να κάνουν ένα πρωινό περίπατο μαζί μας.

Μετά το τέλος του Εωθινού, η Επιτροπή του Συστήματός μας θα προσφέρει πρόγευμα, ζεστό τσάι και καφέ για όλους.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 - Μαθητική Παρέλαση Λευκωσίας

Με το πέρας του Εωθινού, τα μέλη της Μπάντας, Ανιχνευτές και Πρόσκοποι που δεν είναι μέλη της Μπάντας, Λυκόπουλα και Μικροί Εξερευνητές, θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το αργότερο μέχρι τις 8.15πμ με πλήρη προσκοπική στολή, όπου θα μεταβούμε με λεωφορείο στο κέντρο της Λευκωσίας για την μαθητική παρέλαση.

Η επιστροφή μας στο Σύστημα θα είναι γύρω στις 1-1.30μμ από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Η ολοκληρωμένη προσκοπική στολή θεωρείται πλέον κριτήριο για την συμμετοχή των μελών μας σε επίσημες δραστηριότητες και ειδικότερα σε εμφανίσεις της Μπάντας.

Για οποιονδήποτε λόγο αντιμετωπίζετε κάποιο κώλυμα σε σχέση την προμήθεια της νέας προσκοπικής στολής, σας παρακαλώ θερμά όπως επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα.

*Παρακαλώ σημειώστε ότι όσοι δεν παρευρεθούν με πλήρη προσκοπική στολή (για την μπάντα περιλαμβάνονται και τα γάντια) δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην μαθητική παρέλαση.

**Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του κάθε μας μέλους σε όλα τα πιο πάνω είναι η ετήσια εγγραφή στο 71ο Σ.Π.Καϊμακλίου έτσι ώστε να μπορέσουμε να τηρήσουμε όλους τους κανονισμούς και να καλύπτουμε όλα τα θέματα ασφάλειας.

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (ΑΣ2017015 Επιστολή για Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2017.pdf)Επιστολή για Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2017 401 Kb
 
DSC03499_2.jpg
DSC03833.jpg