71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Συνάντηση Πρώτων και Δεύτερων των Εξάδων
26/09/2017

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Οκτωβρίου 2017 οι Πρώτοι και οι Δεύτεροι των Εξάδων της Αγέλης μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που διοργανώνει η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στo 283o Σύστημα Προσκόπων Γερίου στο Γέρι και η μεταφορά των Λυκοπούλων από και προς το Γέρι θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά οχήματα βαθμοφόρων του Συστήματός μας (μετά και από την δική σας έγκριση στη σχετική δήλωση συμμετοχής) με το πέρας της συγκέντρωσης στο Καιμακλί. Τα λυκόπουλα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του 71ου το αργότερο μέχρι τις 5:30μμ.

Σκοπός της συνάντησης είναι κυρίως η ενημέρωση των Λυκοπούλων για το ρόλο τους ως Πρώτοι και Δεύτεροι των Εξάδων. Όπως πάντοτε η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσα από σχετικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα τα Λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με Λυκόπουλα από τις υπόλοιπες Αγέλες που θα συμμετάσχουν στη δράση μαζί μας.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα €5 και περιλαμβάνει τη διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος. Η δράση αναμένεται να λήξει στις 11:00 την Κυριακή 8/10/2017, και μέχρι τις 11:30 θα μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα μας στο Καϊμακλί.

Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 30/9/2017. Τονίζουμε ότι καμία δήλωση δεν θα γίνει δεχτή μετά το πέρας της προθεσμίας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, αν δεν το έχετε ήδη πράξει, όπως τακτοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας, γιατί βάσει των Κανονισμών που διέπουν το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, η συμμετοχή στην πιο πάνω δράση χωρίς τη σχετική εγγραφή, δεν θα εγκριθεί.

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε – τηλέφωνο επικοινωνίας 99918050.

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμέτοχης

Attachments:
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (Συνάντηση Πρώτων και Δεύτερων των Εξάδων .pdf)Συνάντηση Πρώτων και Δεύτερων των Εξάδων .pdfΣυνάντηση Πρώτων και Δεύτερων των Εξάδων 368 Kb