71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
DSC_0977 (1).jpg
Νέα Προσκοπική Στολή
18/10/2016

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω και επίσημα αναφορικά με την διαδικασία και όλα τα σχετικά με την νέα προσκοπική στολή του Σώματος Προσκόπων Κύπρου.

Πρώτα από όλα, να σας διαβεβαιώσω ότι αντιλαμβάνομαι τις οποιεσδήποτε δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζετε σε σχέση με το οικονομικό, και ότι πιθανόν να έχετε μαζεμένες οικονομικές υποχρεώσεις όπως και σε κάθε έναρξη οποιασδήποτε χρονιάς.

Το 71ον Σ. Π. Καϊμακλίου έχει πάρει την απόφαση όπως παραχωρήσει ένα ευέλικτο πλάνο διευκόλυνσης αποπληρωμής για την αγορά της στολής. Σκοποί της ενέργειας αυτής είναι η άμεση προμήθεια ολόκληρης της νέας προσκοπικής στολής από όλα τα μέλη μας μέχρι και τις 27 Οκτωβρίου 2016 αλλά και η δική σας διευκόλυνση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Επισυνάπτεται έντυπο στο οποίο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό κόστος της στολής και στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε για ποια μέρη της στολής επιθυμείτε να σας παρέχουμε διευκόλυνση αποπληρωμής από το Σύστημά μας.

Το πλάνο αποπληρωμής είναι απλό: συμπληρώνετε όλα τα πεδία του σχετικού εντύπου, το παραδίδετε στον Αρχηγό Συστήματος για να υπογραφεί και να σφραγιστεί και ακολούθως αφού το παρουσιάσετε στο προσκοπικό πρατήριο μπορείτε να εφοδιαστείτε με ολόκληρη την νέα στολή και να πληρώσετε μόνο το ποσό που αναλογεί σε όσα μέρη της στολής δεν έχετε επιλέξει. Το 71ον Σύστημα θα πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο ποσό για τα μέρη της στολής που έχετε επιλέξει στο έντυπο, και στην συνέχεια θα το εισπράξει από εσάς σε 2 δόσεις όπως πιο κάτω:

 

α) Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 - 50% του αρχικού ποσού

 

β) Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 - 50% του αρχικού ποσού

 

Το κόστος της στολής κυμαίνεται μεταξύ €45-€65, ανάλογα με το μέγεθος.

Επίσης, εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία ή/και δεν ικανοποιείστε από το πλάνο αποπληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή. Το οποιοδήποτε θέμα συζητηθεί μαζί μου, θα αντιμετωπισθεί με λεπτότητα και απόλυτη εχεμύθεια.

 

Γιώργος Ανδρέου

Αρχηγός 71ου Σ. Π. Καϊμακλίου

 
DSC00703.jpg
n528157532_1210256_3969.jpg