71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Διήμερο Ομάδας στην Αγία Βαρβάρα
16/01/2012

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου το 71ο διοργάνωσε το 1ο διήμερο της χρονιάς στην Αγία Βαρβάρα. Όλοι οι πρόσκοποι και τα λυκόπουλα το πρωί του Σαββάτου ήρθαν στο προσκοπείο με γέματες τις βαλίτσες τους και οι ίδιοι γεμάτοι χαρά.

Όλοι με ανυπομονεσία περιμέναμε το λεωφορείο για να μας πάρει. Όταν ήρθε μπήκαμε όλοι οι πρόσκοποι και φύγαμε. Μετά κατεβήκαμε στην επόμενη στάση που ήταν στο άγαλμα του Σολομού. Απο εκεί πήραμε το λεωφορείο προς την Αγία Βαρβάρα.

Όταν φτάσαμε στο σχολέιο περιμέναμε τα λυκόπουλα που θα έφερναν μαζί τους και τις βαλίτσες μας. Τα λυκόπουλα όταν εφτάσαν τους βοηθήσαμε να κατεβάσουν τις τσάντες μας. Οί υπεύθηνοι μας που ήταν βαθμοφόροι μας είπαν πως εάν σταματούσε η βροχή θα πηγαίνουμε πορεία άλλα δεν στάματησε. Έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν ιδέα και να κάνουν τα πράγματα που θα έκαναν την Κυριακή, δηλαδή παιχνίδια και το βράδυ Campfire!

Την Κυριακή το πρωί ξυπνήσαμε και η ενωμοτία υπηρέσιας μας ετοίμασε πρωινό. Ο Αρχηγός μας ανακοίνωσε πως αφού δεν έβρεχε θα κάνουμε την πορεία άλλα την μισή γιατί δεν είχαμε χρόνο. Οι τέσσερις ενωμοτίες χωρίστικαν και ξεκίνησαν. Γύρω στις 2 έπρεπε να γυρίσουμε για να πάμε πίσω Λευκώσια και έτσι έγινε, πήγαμε πίσω στο σχολείο και μπήκαμε στο λεωφορείο για Λευκώσια!

Πάνθηρες