71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Πολύ Γέλιο στο Διήμερο της Ομάδας
24/11/2010

Δυναμικά ξεκίνησε το πρώτο διήμερο της φετινής προσκοπικής χρονιάς, αφού το λεωφορείο μας μετέφερε στο Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα, για αναρριχήσεις. Μετά από μια μικρή εκπαίδευση σε θέματα ασφαλείας από τον εκπαιδευτή, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στον τεχνητό βράχο. Κάποιοι ανέβηκαν μέχρι το τέρμα, κάποιοι μέχρι τη μέση, αλλά τουλάχιστον όλοι προσπάθησαν και έδειξαν ότι οι Πρόσκοποι της Ομάδας μας είναι ατρόμητοι.

Μετά την αναρρίχηση ξεκινήσαμε πεζοπορία για το χωριό Δύμες, όπου μας περίμεναν οι βαθμοφόροι. Τα 8 περίπου χιλιόμετρα δεν ήταν παρά ένας απολαυστικός περίπατος. Αφού τακτοποιηθήκαμε στους κοιτώνες, ετοιμαστήκαμε για… κόμπους.

Και ήρθε η ώρα των παιχνιδιών. Και τι παιχνίδια ήταν αυτά… Μάχη σώμα με σώμα με όπλο.. ένα καλτσόν στο κεφάλι. Μάχη με βουτιές στο αλεύρι. Μάχη με κουτιά δημητριακών. Δύο ώρες ξεκαρδισμένοι στα γέλια ήμασταν.

Μετά τα παιχνίδια, καταβροχθίσαμε τα χάμπουργκερ που ψήσαμε και ετοιμαστήκαμε για παιχνίδι και πάλι, αυτή τη φορά νυχτερινό. Call of Duty – Αποστολή 71.. Μαύροι Πάνθηρες, Κόκκινες Θύελλες, Ασημένιες Αστραπές, και Γαλάζιες… Φάλαινες, διαγωνίστηκαν για το πια ομάδα θα ξεγλιστρούσε από τα νύχια των γκρίζων λύκων και θα άφηνε το στίγμα της στο χωριό. Νικητές οι Γαλάζιες Φάλαινες με 5… υπογραφές στο ενεργητικό τους.

Τέλος παιχνιδιού και όλοι για ύπνο… Fluffy Bunnies… Ας κρατήσουμε και κάτι για εμάς.

Η επόμενη μέρα περιλάμβανε πτυχία, εκπαίδευση, παιχνίδι, αλλά και τελετή υπόσχεσης για τα νέα μέλη της Ομάδας. Ευχόμαστε στα 5 νέα μέλη που έδωσαν υπόσχεση, Μαρία, Φραντζέσκα, Ιωάννη, Απόστολο, και Χαράλαμπο,  καλή Προσκοπική συνέχεια. Η Ομάδα είναι σίγουρα πλουσιότερη με αυτούς.

Τον επίλογο έγραψε η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Λοΐζου, αλλά και το κέικ για τη γιορτή της Μαρίας.

Ήταν πάντως ένα διήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δράση.