71ον Καϊμακλίου

Η καλύτερη προσκοπική παρέα...

 
Μια Αγέλη Τρομερή

Δυναμικά άρχισε και φέτος την προσκοπική της χρονιά η 71η Αγέλη Λυκοπούλων Καϊμακλίου. Από το πρώτο Σάββατο συνάντησης κιόλας, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010, το Α’ + Β’ Δημοτικό Καϊμακλίου γέμισε από γέλια και ζητωκραυγές, ερχόμενα από τα πλουσιοπάροχα σε δημιουργία και ενεργητικότητα παιχνίδια που ετοίμασαν οι βαθμοφόροι του επιτελείου της 71ης Αγέλης.

Όλα τα μέλη μας πήραν μια γεύση καλοκαιριού αφού πρώτιστο λόγο στην πρώτη συνάντηση είχαν τα παιχνίδια με νερόφουσκες που ξεσήκωσαν τον ενθουσιασμό σε μικρούς αλλά και μεγάλους!

Η συνέχεια των συναντήσεων κάθε Σάββατο, ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική για της δυνατότητες της φετινής Αγέλης, αφού με ζήλο και σκληρή δουλειά το επιτελείο της Αγέλης φρόντισε να προσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε όλα τα μέλη της.

Αποκορύφωμα αυτής της δουλειάς ήταν η πραγματοποίηση της πρώτης εκδρομής στα χρονικά πλαίσια του προγράμματος στο Πάρκο της Αθαλάσσας. Μετά από εκπαίδευση των ανιχνευτικών σημάτων, ήρθε η στιγμή για την αξιοποίηση των γνώσεων σε ένα παιχνίδι κατά μήκος του γραφικού πάρκου αλλά και της πανέμορφης λίμνης , και τα λυκόπουλά μας για μια ακόμα φορά δεν μας απογοήτευσαν.

Οι χαρούμενες φωνές αλλά και προσωπάκια και ο ενθουσιασμός όλων για το άγνωστο που ακολουθούσε, γέμισε το πάρκο για περίπου μία ώρα και κάτι.

Η δράση τελείωσε με την 71η Αγέλη να αφήνει το ‘σημάδι’ της σε όλους όσους βρίσκονταν στο πάρκο αλλά και στην φύση γύρω μας, την ιστορική κραυγή της 71ης Αγέλης Καϊμακλίου.

Μια αγέλη τρομερή
από το Καϊμακλί
με αγωγή ελληνική
και το νόμο οδηγό
δρόμο παίρνουμε σωστό
άκυρη και ένα
71